Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ταπετσαρία και γωνίες.


Στην παρακάτω ανάρτηση του Φτίαχτο Μόνος σου θα δούμε πως σημαδεύουμε και κόβουμε γύρω από παράθυρα, πόρτες και διακόπτες. Αυτό είναι λίγο χρονοβόρο αλλά και σχετικά εύκολο.
Βήμα 1 : Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή σφουγγάρι χτυπώντας ελαφρά την ταπετσαρία . Αφήστε το ρολό να επικαλύψει το πλαίσιο της πόρτας , παράθυρου κλπ μετά τοποθετήστε το μαχαίρι ή κοπίδι στην ένωση του παραθύρου με τον τοίχο.

Βήμα 2: Γύρω από μεγάλα ανοίγματα κάντε τα μεγαλύτερα κοψίματα πρώτα. Σε μια πόρτα για παράδειγμα σκίστε από πάνω προς τα κάτω και πετάξτε τα μεγάλα κομμάτια. Έπειτα διπλώστε και τσακίστε τα κομμάτια που έμειναν και κόψτε τα πτερύγια που περισσεύουν κάνοντας μια οριζόντια τομή για να σας διευκολύνει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μεταλλική ράβδο για να πιέσετε τα κομμάτια στη γωνία συνάντησης του τοίχου με την κάσα του παραθύρου ή πόρτας.
Βήμα 3: Για ηλεκτρικούς διακόπτες αφαιρέστε τα καπάκια και κόψτε στα άκρα των διακοπτών με προσοχή προσέχοντας το ρεύμα. Καλύτερα να σβήσουμε το γενικό. Μετά βιδώστε τα καπάκια των διακοπτών και είμαστε έτοιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...