Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αναδείξτε τις Συλλογές σας .








Αναδείξτε τις συλλογές


Μια σκοτεινή γωνιά του χώρου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον και λάμψη χάρη σε μια πρωτότυπη συλλογή από παλιούς καθρέφτες. Οι παράταιρες κορνίζες τους , καθεμία με διαφορετικό μέγεθος και στιλ, μοιάζουν να κουβαλούν παλιές ιστορίες συνταιριάζοντας την επίχρυση πολυτέλεια με ευτελή υλικά καθημερινής χρήσης.

Η φύση κατορθώνει πάντα να προσφέρει μια ανεξάντλητη ποικιλία από χρώματα και σχήματα που μπορεί κανείς να αξιοποιήσει, μετατρέποντας το χόμπι του σε μια προσωπική έκθεση μέσα στο σπίτι.: Μια υπέροχη συλλογή από πεταλούδες μέσα σε λιτές κορνίζες - βιτρίνες, διακοσμεί με κομψότητα και πρωτοτυπία τους τοίχους της τραπεζαρίας.






























Ο τρόπος προβολής ενός αντικειμένου έχει ιδιαίτερη σημασία και μπορεί να αποτελέσει το βασικό πόλο έλξης ενός χώρου. Ακόμα και μια μικρή συλλογή από παλιές γιαπωνέζικες πορσελάνες μετατρέπεται σε κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο καθώς δημιουργεί ένα εντυπωσιακό άσπρο γεωμετρικό σχέδιο μέσα στην ειδική ξύλινη θήκη του
.Οι περίτεχνες γραμμές και τα μοναδικά σχέδια που δημιουργούν στα εργαστήρια του Μουράνο εδώ και αιώνες οι τεχνίτες του γυαλιού, έχουν συγκεντρωθεί σε μια μικρή ροτόντα, δημιουργώντας μια έκρηξη από χρώματα και φαντασία σε κάποια μέχρι τότε αδιάφορη γωνιά του χώρου. Ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φωτιστικό συμπληρώνει και επεκτείνει προς τα πάνω την οπτική εντύπωση της διακόσμησης.

Ξεφύγετε από τη συνηθισμένη παράταξη των οικογενειακών φωτογραφιών με τις ασημένιες κορνίζες πάνω στην κονσόλα και μετατρέψτε τις σε μια διακοσμητική σύνθεση που θα μπορεί να καλύψει έναν ολόκληρο τοίχο. Ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη, μέσα σε κορνίζες από διάφορα υλικά γεμίζουν σχήματα και νοσταλγικές εικόνες μια προσωπική αλλά ενδιαφέρουσα γωνιά του σπιτιού.
Ένα απλό μεταλλικό γράμμα του αλφαβήτου μπορεί να μετατραπεί σε συλλεκτικό αντικείμενο με εντυπωσιακά διακοσμητικά αποτελέσματα. Εδώ έχει επιλεγεί το γράμμα Ταυ, σε διάφορα μεγέθη και γραμματοσειρές, παρμένο από παλιές επιγραφές. Η επανάληψή του πάνω στον κίτρινο τοίχο, δημιουργεί μια πρωτότυπη σύνθεση που συνδυάζεται με τον λεπτό επίσης μεταλλικό σκελετό και το κεφαλάρι του κρεβατιού. 
http://www.houselife.gr/home_decoration/gr/3/68

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...