Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εγκατάσταση ντουζιέρας στον νεροχύτη της κουζίνας

Φτιάχτο μόνος σου. Εγκατάσταση ντουζιέρας στον νεροχύτη της κουζίνας.



  1. Μια μάνικα νεροχύτη της κουζίνας είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Σας επιτρέπει να καταμερίζετε νερό για να ξεπλύνετε ένα τηγάνι ή πιάτα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για το πλύσιμο των λαχανικών πριν από το μαγείρεμα. Ευτυχώς, δεν είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε μια μάνικα νεροχύτη της κουζίνας. Δεν χρειάζεται πολλά εργαλεία, και οι πιθανότητες είναι ότι θα έχετε ήδη ο, τι χρειάζεστε.
  2. Μπορεί να υπάρχει ένα συγκεκριμένος σωλήνας νεροχύτη της κουζίνας που κάνει για το μοντέλο του νεροχύτη της κουζίνας. Αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια Πρέπει να ξέρετε ότι θα κάνετε το ίδιο με μια σωλήνα νεροχύτη της κουζίνας, όπου η τοποθέτηση είναι στάνταρ. Θα διαπιστώσετε ότι η εγκατάσταση είναι ανέξοδη. Σε ορισμένες περιπτώσεις σωλήνες φθείρονται ακριβώς στο ακροφύσιο και θα πρέπει να αντικατασταθούν.
  3. Πάντα πρέπει να θυμόμαστε να απενεργοποιήτε το νερό στο δίκτυο πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία ειδών υγιεινής. Προκειμένου να αποφύγετε κάθε διαρροή ανοίξτε ζεστό και κρύο νερό και αφήστε τις βρύσες να στεγνώσουν.
  4. Πριν τοποθετήσετε το σωλήνα νεροχύτη της κουζίνας στη θέση του, εγκαταστήστε το γιακά από καουτσούκ για την τρύπα του νεροχύτη της κουζίνας.
  5. Η ομορφιά από την εγκατάσταση μιας μάνικας νεροχύτη είναι ότι δεν χρειάζεστε μεγάλες γνώσεις υδραυλικού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει τα βήματα των οδηγιών εγκατάστασης Θυμηθείτε, ότι είναι έτσι για κάποιο λόγο, και προσπαθώντας να παρακάμψετε κάποια οδηγία θα σας αναγκάσει να πάμε ένα βήμα πίσω .
  6. Χρησιμοποιήστε ταινία τεφλόν για το αρσενικό εξοπλισμό που συνδέεται με το λάστιχο. Αυτό θα αποτρέψει οποιεσδήποτε διαρροή και θα δώσει μια σταθερότητα. Απλά τυλίξτε γύρω από τα νήματα δύο φορές πριν από το βίδωμα στο σωλήνα. Χρησιμοποιώντας αυτό μπορεί να αποτρέψει πολλά προβλήματα, και θα σας φανεί χρήσιμο σε όλες τις μελλοντικές σας υδραυλικές εργασίες.
Πηγές : Τεχνικά περιοδικά και φυλλάδια που έχω συλλέξει σε κλαδικές οικοδομικές εκθέσεις, τεχνικά περιοδικά που είμαι συνδρομητής αλλά και η πείρα μου σαν ελαιοχρωματιστής και οικοδόμος γενικότερα. Παρακαλώ σεβαστείτε τον κόπο της επίπονης διαδικασίας σύνταξης των άρθρων και αν αντιγράψετε μέρος ή όλο το άρθρο, επισυνάψτε ένα σύνδεσμο προς τη σελίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...