Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Φτίαχτο μόνος σου. Αναζωογονήστε τα παλιά σας κοσμήματα.

 Φτίαχτο μόνος σου. Αναπαλαίωση παλαιών μπιζού.



  1. Μαζεύουμε παλιές αλυσίδες, κομμάτια από σπασμένα μπιζού, ακόμα και κάποια πολύ γυαλιστερά μπιχλιμπίδια που αγοράσαμε σε πανηγύρι και βγάζουμε ότι χάντρες έχουν επάνω.
  2. Θα χρειαστεί να αγοράσουμε ένα υγρό πατίνας για μέταλλα από κάποιο κατάστημα με είδη χειροτεχνίας. Θέλουμε ακόμη ένα πινελάκι απλό και λίγο σύρμα κατσαρόλας.
  3. Θα χρειαστεί να αγοράσουμε ένα υγρό πατίνας για μέταλλα από κάποιο κατάστημα με είδη χειροτεχνίας. Θέλουμε ακόμη ένα πινελάκι απλό και λίγο σύρμα κατσαρόλας.
  4. Τώρα μπορούμε να βάλουμε ότι χάντρες έχουμε χρησιμοποιώντας την φαντασία μας. Πολύ ωραία δείχνουν οι ανοιχτόχρωμες χάντρες, ενώ κορδέλες, τρέσες, παλιά κουμπιά και κομμάτια υφάσματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στολίσουν τα καινούρια σας μπιζού.
  5. Από το ίδιο κατάστημα με είδη χειροτεχνίας μπορείς να αγοράσεις ένα βερνίκι για μέταλλα και να περάσεις - αν θέλεις - όλα τα μέταλλα με το πινελάκι για να γυαλίσουν ελαφρά. Μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με το σύρμα της κατσαρόλας και ένα ελαφρύ τρίψιμο πριν προσθέσουμε τις χάντρες και τα άλλα διακοσμητικά.

Πηγές : Έρευνα και μετάφραση από διάφορες σελίδες στον Ιστό. Αν αντιγράψετε το παραπάνω άρθρο παρακαλώ αναφέρεται την πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...