Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Φτιάχνοντας το καζανάκι του μπάνιου μας .

Φτιάχτο Μόνος σου : Φτιάχνοντας το Καζανάκι.
Κλείστε την παροχή νερού από το καζανάκι και αδειάστε το νερό που περιέχει. Υπάρχει μία βαλβίδα στο καζανάκι που κρατάει το φλοτέρ στην θέση του. Πρέπει να το κρατάτε στην ευθεία για να μπορέσετε να ξεβιδώσετε το φλοτέρ.

Ξεβιδώστε το τελείωμα της βαλβίδας αν υπάρχει για να εμφανίσετε το πιστόνι. Επειδή όλος ο μηχανισμός υπόκειται σε συνεχή υγρασία, ίσως βρεις το ξεβίδωμα δύσκολο. Προσπάθησε να το ξεβιδώσεις χρησιμοποιώντας δύο πένσες ή κάβουρες , ένα για το πώμα της βαλβίδας και έναν για να κρατάς το σώμα της βαλβίδας σταθερό. Βγάλε το πιστόνι και απομάκρυνε το παλιό παξιμάδι.
Αντικαθιστώντας το παλιά φλοτέρ.

Όταν βάλετε το καινούργιο φλοτέρ στη θέση του βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρύνει το λιπαρά υπολείμματα που έχουν μείνει στην ένωση .
Ενώστε πάλι το καινούργιο πιστόνι στην θέση του και τοποθετήστε το πώμα ασφαλείας στο τέλος. .Μόλις τελειώσετε ανοίξτε την παροχή νερού για να δείτε αν το φλοτέρ λειτουργεί σωστά.

Πηγές : Τεχνικά περιοδικά και η πείρα μου σαν οικοδόμος. Παρακαλώ σεβαστείτε τον κόπο της επίπονης διαδικασίας σύνταξης των άρθρων και αν αντιγράψετε μέρος ή όλο το άρθρο, επισυνάψτε ένα σύνδεσμο προς τη σελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...