Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τοποθέτηση μπαταρίας νιπτήρα.

Τοποθέτηση μπαταρίας νιπτήρα και πως να το φτιάξουμε μόνοι μας.

Με το νέο πρωτοποριακό σύστημα τοποθέτησης μπαταρίας σε νιπτήρα και μπιντέ της Ideal Standard, δεν χρειάζεται πλέον να ακολουθείτε τη γνωστή έως σήμερα άβολη διαδικασία εγκατάστασης, ειδικά σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από το νιπτήρα ή τον μπιντέ.
Σήμερα, η μπαταρία σας μπορεί να τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του προϊόντος και να βιδωθεί από την οπή της ντίζας της αυτόματης βαλβίδας, με το κατάλληλο εργαλείο ΑLΕΝ που περιέχεται στη συσκευασία της μπαταρίας.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της ντίζας στην οπή και τη σύνδεσή της με την αυτόματη βαλβίδα, ακολουθώντας το γνωστό, κλασικό τρόπο.
Το σύστημα αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για την τοποθέτηση των μπαταριών στα έπιπλα του μπάνιου, όπου το σημείο για τη σταθεροποίηση της μπαταρίας δεν προσφέρει εύκολη πρόσβαση.
Τοποθετήστε την μπαταρία στο νιπτήρα κρατώντας το σετ σταθεροποίησης κατακόρυφα, έτσι ώστε να εισαχθούν οι σωλήνες στην οπή του νιπτήρα. Μετά την εφαρμογή της μπαταρίας στο νιπτήρα, βιδώστε με το εργαλείο ΑLΕΝ από την οπή της ντίζας, σύμφωνα με την κίνηση των δεικτών του ρολογιού, έως ότου αυτή σταθεροποιηθεί.

Το σετ σταθεροποίησης μπαταρίας, ρυθμιζόμενο από ένα ελατήριο, επιστρέφει αυτόματα σε οριζόντια θέση.
Μετά την τοποθέτηση εισάγετε την ντίζα στην οπή και τη συνδέετε με την αυτόματη βαλβίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...